torstai 26. kesäkuuta 2014

Posion vesi ja lampo

Posion Vesi ja Lampo Oy, Posio. Posion Vesi ja Lampo Oy - vastuuhenkilot - Fonecta Finder. Potkut Posion kuntayhtion hallitukselle, Yle Uutiset, yle. fi.


Koillissanomat - Posion Vesi ja Lampo Oy:n hallitus erotetaan. Posion Vesi ja Lampo Oy, Yrityshaku, Taloussanomat.


Bioenergia tuotetaan Posion kunnassa ORC-voimalaitoksessa. Kunnan kaukolammon tuotannosta ja jakelusta vastaa Posion Vesi ja Lampo Oy. Lue lisaa. 20 Syyskuu 2012 Kunnan paaosin omistama Posion Vesi ja Lampo Oy on tilannut ORC - tekniikkaan perustuvan biovoimalaitoksen, joka kaynnistyy vuoden. Virallinen nimi: Posion Vesi ja Lampo OyYTJ. Y-tunnus: 01918956YTJ. Toimiala: Veden otto, puhdistus ja jakelu (TOL: 36000) YTJ. Toiminnankuvaus.


Posion Vesi ja Lampo Oy perui tulospalkkion, Lapin Kansa


14. Tammikuu 2014 Posion Lampo ja Vesi Oy:n hallitus perui toimitusjohtajalle luvatun 25 000 euron tulospalkkion. Hallitus piti puhelinkokouksen maanantaina. 29 Kesakuu 2014 Posion Lampo ja Vesi Oy:ssa suoritetaan erityinen tarkastus. Yhtion yhtiokokous ei myoskaan myontanyt tili - ja vastuuvapautta vuoden 2013.


Ensimmainen puupolttoainevoimala paasi syottotariffijarjestelmaan


Posiolla tehdaan puusta sahkoa - Energiauutiset. Lampolaitoksen hoitaja - Posion Vesi ja Lampo Oy - Avoin tyopaikka. 29 Joulukuu 2014 Posion Vesi ja Lampo Oy hakee palvelukseensa LAMPOLAITOKSEN HOITAJAA Posion Vesi ja Lampo Oy:lla on 4 MW CHP-laitos seka 2 MW.

Posion Vesi ja Lampo Oy - Rekisteritiedot - Asiakastieto. Posion Vesi ja Lampo Oy taloustiedot ja riskiarvio - fonecta. fi.


Posiolle ORC-laitos syksylla 2013.


Taloustiedot ja riskiarviot kertovat onko yritys Posion Vesi ja Lampo Oy luotettava. Tarkasta taloustiedot edullisesti!. 3 Maaliskuu 2014 Posiolla tehdaan puusta sahkoa. Posion Vesi ja Lampo Oy:n puupolttoainevoimala on hyvaksytty syottotariffijarjestelmaan. Laitos tuottaa. Kunnan kaukolammontarve on. 13.000 MWh ja huipputehontar - ve 6,5 MW. Kaukolammon tuo - tannosta vastaa Posion Vesi ja. Lampo Oy. Yhtiolla on kaytos -.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.