torstai 27. maaliskuuta 2014

Tyhjenna sivuhistoria

Selaushistorian poistaminen - Chrome Ohjeet. Kaytettyjen WWW-sivustojen sivuhistorian tyhjentaminen - Windows. Miten tyhjentaa sivuhistoria - Kaksplus.


Selaimen valimuistin tyhjentaminen - Tietomurto. info. Selaushistorian poistaminen, Safari.


Historia-sivusi nayttaa verkkosivustot, joilla olet vieraillut Chromella viimeisen 90 paivan aikana. Sivulle ei tallenneta sivuja Kosketa Tyhjenna. Chrome iOS:lle. Valimuisti ja sivuhistoria tarkistetaan eri selainohjelmista eri tavalla. Valitse " Historia" (history) - kohdasta "Tyhjenna sivuhistoria" (Clear history) ja vastaa. Valitse Historia > Tyhjenna historia ja napsauta sitten Tyhjenna. (Jos Historia - valikko ei ole nakyvissa, saat valikkorivin nakyviin painamalla Alt-nappainta.).


Valimuistin ja sivuhistorian tyhjentaminen, Kanta. fi


Sellaisten tiedostojen poistaminen tietokoneesta, joissa on tietoja kaytetyista WWW-sivustoista. Ylhaalla palkissa tools tai tyokalut sielta poista sivuhistoria mozilla on Suomeksi tyokalut ja sielta tyhjenna ykstyistiedot/liomaketiedot tms.


Safarin verkkoasetukset iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa


Operan ohje: Lisaasetukset: Sivuhistoria - Opera Help. Valimuistin tyhjennys Internet Explorer - selaimella - Opastus. Delete Browsing History Valitse Valiaikaiset Internet-tiedostot/Temporary Internet files. Jos haluat tyhjentaa sivuhistorian, valitse myos Sivuhistoria/History.

Selaimen valimuistin tyhjentaminen - Hostingpalvelu. fi. Valimuistin tyhjennys.


Sivuhistorian tyhjentaminen, Nuortenlinkki.


Tyhjenna selaimen valimuisti valttaaksesi taman. Valimuisti ja sivuhistoria tarkistetaan eri selainohjelmissa eri tavalla. Selvita selainohjelmasi nimi ja versio. Opera tallentaa hiljattain kaytetyt verkkosivut sivuhistoria-nimiseen paikkaan, josta niita aina, kun Operasta poistutaan, ruksi kohta "Tyhjenna lopetettaessa". Valitse "Historia" - kohdasta "Tyhjenna sivuhistoria" ja vastaa kysymykseen "Kylla" - nappia Valitse luettelosta poistettavat tiedot (poista ainakin sivuhistoria ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.