maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kannus kennellinja

Elaintenhoitaja, Kennelala - Studentum. Opettaja-lehti - Kannukset elainalalle. Tinttarillan seikkailuja: Kannuksen kennellinjan paasykoe.


Poropaimenen matkassa: Kannuksen kennellinja. Kennelala - Petsie.


Opiskele elaintenhoitajaksi KPEDUssa Kannuksessa! Kennellinjan opiskelijaksi soveltuu koirista ja elaimista pitava, motivoitunut ja elainalalla jatkossa. 7 Tammikuu 2014 Kannuksen kennellinja. Viimeinen kouluvuosi peruskoulussa on meneillaan ja yhteishakua ajatellen pitaisi miettia, mita haluaa tehda tyokseen. Just tuonne Kannukseen aikoisin:) Kannuksen kennellinja kuulostaa tosi hyvalta, mutta se, etta paasisinko sinne, onkin aivan eriasia.


Koirat. com - Kannuksen Kennellinja


Kannuksesta on tullut koirakaupunki, kiitos maaseutuopiston ja lukion yhteisen kennellinjan. Menestystarina saa nyt rinnalleen lukion elainlaaketieteellisen. 12 Toukokuu 2014 Tanaan oli siis Kannuksessa elaintenhoitajakouluun paasykoe mulla ja kaverillani Mirvalla! Viime ilta venyi pitkaksi Suomi-Venaja ottelua.


Jessen & Nelli elamaa: Tutustumis-reissu Kannuksen Kennellinjalle:)


Kannuksen koiralukio - Pulmakulma - Kysymykset. Kennellinja Kannus profiilit, Facebook. Tarkastele Facebook-profiileja henkiloista nimelta Kennellinja Kannus. Liity Facebookiin ja pida yhteytta kayttajan Kennellinja Kannus ja muiden.

Kannus - Blogilista. Mikin, Endan ja Krissen blogi.


Kannus kennellinja

Maaseutuopistolla kuristettiin koira - Kannus - Suomi24 Keskustelut.


29. Tammikuu 2015 Myos Kannuksesta tuttu tauti, neuloosi, nosti eilen paataan kun kavelin Lankamaailman ohi. Tai no en. 1 vuosi sitten. Kannus Kennellinja. 12 Heinakuu 2013 Moi, haluaisin kuumeisesti paasta opiskelemaan Kannuksen ammattiopistoon kennellinjalle, peruskoulun jalkeen. En loyda mistaan koulun. 422013 2241 Siis mika taa juttu oikein on Onko kennellinjalla kuristettu poliisikoira ja yksikon johtaja laittelee sahkopostia, ettei asiasta saa puhua Onks taa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.