sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Finndomo

Finndomo – Wikipedia. Finndomon ja Alvsbytalon talopaketeissa vakavia rakennusvirheita. Finndomon ”valmistalon” virhesuma tyrmistytti RT:n lakimiehen.


Kokkolalaisperhe syyttaa - Finndomo kiistaa, Yle Uutiset, yle. fi. Finndomo Ikkunat Oy, Osakeyhtio, Kauppalehti. fi.


Finndomo

Finndomo-konserni oli pohjoismaiden suurin teollisesti valmistettujen pientalojen toimittaja, joka valmisti noin 3 000 asuntoa vuodessa. Konsernilla oli yhdeksan. 19 Elokuu 2010 Kokkolalaisperhe valmistautuu oikeustaisteluun talonvalmistaja Finndomoa vastaan. Perhe katsoo, etta Finndomon omakotitalosta on lain. 2010/12 Finndomo Ikkunat Oy:n tulos nousi plussalle liikevaihdon nopean kasvun myota. 2009/12, Finndomo Ikkunat Oy:n tuloskehitys heikko ja liikevaihto.


FINNDOMO NYT PAREIKSI - Suomi24 Keskustelut


16. Elokuu 2010 Pientaloja toimittava Finndomo tiesi taloissaan olevista homeongelmista, mutta salasi asian asiakkailta. Nyt asukkaat ovat huomanneet. 17 Maaliskuu 2011 Helsingin Myllypurossa sijaitseva Myllykylan uusi asuinalue on ollut talopaketteja toimittavalle Finndomolle nayton paikka: yritys gryndaa sinne.


Finndomo tiesi myyvansa hometaloja: ”Aarimmaista - Stara


G Asutko Finndomon hometalossa - Kaksplus. Finndomo, VELUX. Tietoa VELUX:sta · Uutiset · VELUX Suomi · VELUX-yhtyma · Sponsorointi · Home > Finland > Ammattilainen > Uutisia ja ideoita > Talotehtaat > Finndomo.

Finndomo, Neo Industrial Oyj. Landetalo - Talo pieneen kaupunkiin: Finndomon suurelementit.


Finndomo, Transtech, Junttan, Sinituote ja Lundia valitsivat Atean.


21. Lokakuu 2010 Finndomo taas kertoi jupakan aikana etta suurelementti mitataan vain elementin mitoilla. Itse olen kuitenkin tyoni puolesta saastanyt kaikki. Toiset firmat ovat pahempia kuin Kone-Glans. Taitaa taa Finnfomo olla samallainen kusetusfirma kuin Suomen Energia Yhtio tai Wincapita. Finndomo seka osittain samalla omistuspohjalla olevat Transtech, Junttan, Sinituote ja Lundia valitsivat Atean Pesutykki™-palvelukonseptin, jolla tullaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.