lauantai 27. syyskuuta 2014

Koivikko koti

Koivikko-Koti. Koivikkosaatio. Kuvagalleria.


Laheisille. Koivikko-kodista saattohoidon asiantuntijayksikko, Yle Uutiset, yle. fi.


Koivikko koti

Koivikko-koti. 595 tykkaysta · 33 puhuu tasta. Koivikko-koti on Hameenlinnassa sijaitseva saattohoitokoti.


Saattohoito


Etsitko yrityksen Koivikko-koti tarkempia tietoja. Paikkakunnalta Hameenlinna loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Hoivapalvelut - toimialalla. 15 Helmikuu 2012 Hattulan, Hameenlinnan ja Janakkalan Lions Clubit ovat luovuttaneet matkahappilaitteen Koivikko-kotiin. Koivikko-kodissa olevat, etenkin.


Kirkkokonsertti lokakuussa Koivikko-kodin hyvaksi, Hameenlinnan


Sisa-Suomen tanssin aluekeskus – Hame, Koivikko-Koti. 7 Koivikko-koti hankkii rahoitusta tapahtumilla - Tia Yliskyla. Liiton enkeli, jota te kaipaatte. mal. 3: 1. Koivikko-koti hankkii rahoitusta tapahtumilla suisto-klubilla musisoidaan perjantaina, ja parhaillaan myydaan taidetta.

Joulutervehdys Hameenlinnasta-KOIVIKKO-KOTI - korttinurkka. com. Koivikko-koti hankkii rahoitusta tapahtumilla, Hameen Sanomat.


Koivikko koti

Autoimme Koivikko-kodin kiinteiston kunnossapidon suunnittelussa.


Koivikko-kodissa on 12 potilaspaikkaa, jotka kaikki ovat nyt kaytossa. Hameenlinnassa toimiva saattohoitokoti Koivikko-koti on selviytynyt toimintaa uhanneista. Koivikko-Koti. + Google Maps. Pollentie 33 B, Hameenlinna, Suomi. Tulevat tapahtumat. There were no results found. Pirkanmaa ja Hame. Toiminnanjohtaja. 29 Kesakuu 2013 Koivikkosaation yllapitama Koivikko-koti on Hameenlinnassa sijaitseva saattohoitokoti. Rakennuksella on jo ikaa, ja Koivikkosaation toiveena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.