perjantai 19. syyskuuta 2014

Nastakruunu

Kuvat aiheesta nastakruunu. Juurihoito --> nastahammas - Suun terveys - Suomi24 Keskustelut. Hammaskulma Suukirurgiset toimenpiteet.


Implantti saastaa monelta vaivalta - Suun terveys - opas. Paikkaus - ja juurihoito - Dent hammasklinikka.


Sen jalkeen juurihoidettuun kanavaan upotetaan nasta, jonka varaan valmistetaan hampaan kruunuosa (nastakruunu). Kruunu tehdaan nykyaan yleisimmin. Siltaproteesi. Jos hammaskaaresta puuttuu hampaita, ne voidaan korvata siltaproteesilla (kuva «Siltaproteesi»1). Se koostuu tukihampaisiin tehdyista.


Te, joilla on nastakruunu! - Suun terveys - Suomi24


23. Toukokuu 2014 Haluan nyt pidempiaikaisen ja kauniimman nakoisen paikan siihen tilalle ja hammaslaakari sanoi, etta nastakruunu onnistuisi hyvin. Pelottaa. 25 Syyskuu 2012 Kulta, keramia. • Kruunu. – Kulta, metallokeraaminen, keraaminen. – Vaippakruunu, fasadikruunu, nastakruunu. • Yhteenkytketyt kruunut. • Silta.


Juurihoito vai hampaanpoisto - Aihe vapaa - Keskustelu - Vauva


Hammasimplantin hinta, Ellit keskustelu. Nastakruunu, Web search - directa. fi. Nastakruunu, Web search.

Kuitunastakruunun valmistus traumatapaukseen - StickTech. Paikkaus - ja juurihoito - Dent hammasklinikka.


SANDVIK KALLIOPORAT - Hewix Oy, Tuotteet.


Joskus hyva proteettinen tyo kuten esimerkiksi nastakruunu, vaatii lisakiinnitysta juuren alueelta ja tuolloin juuren sisalla oleva hermotus ja verisuonet. 12 Lokakuu 2006 Jos puuttuu kaksi poskihammasta niin niihin kohtiin ei voi parhaalla tahdollakaan laittaa nastakruunua. Nastakruunu vaatii AINA etta on juuri. Sandvik R32 45mm nastakruunu ball. nastalla nuoli_gif Sandvik T38 60mm nastakruunu retrac ball. nastalla - erikoisera! Alla olevassa PDF-luettelossa ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.