torstai 18. syyskuuta 2014

Onko energiatodistus pakollinen

Tietoa energiatodistuksesta. Energiatodistus - Lakimuutos eduskuntaan, Taloussuomi. fi. Laki rakennuksen energiatodistuksesta Kysymyksia - Ymparisto.


Onko energiatodistus hankittu - Suomi24 Keskustelut. Onko pakollinen energiatodistus vain kallis sytykepaperi, Aamuposti.


Energiatodistus on pakollinen kaikille rakennuksille, joille haetaan rakennuslupaa seka myytaville ja vuokrattaville pientaloille, jotka on rakennettu vuoden 1980. Ei ole energiatodistusta. Eika tule. Ilmianna. Jaa. laupias60. 4.6.2013 05:55. Hallitus ja asuminen kirjoitti: Muuten samanlainen, mutta tama on aina pakollinen. 12 Tammikuu 2013 Aimo Juhola ja Terhi Eronen pohtivat, miten vanhojen talojen energiatodistus voidaan tehda laskennallisen mallin perusteella, kun talon.


Energiatodistus, onko se oikeasti pakollinen - ESS. fi


9. Tammikuu 2014 Rakennuksilta vaadittava uusi energiatodistus suututtaa ja maksaa. Energiatodistus on pakollinen myos kaikille uusille rakennuksille. 17 Maaliskuu 2014 Missa muissa maissa energiatodistus on pakollinen omakotitaloille. Onko patevoityneita energiatodistusten tekijoita saatavilla tarpeeksi.


Energiatodistus pakollinen myos vanhaa taloa myyvalle, Kotimaa


Onko harskimpaa rahastusta nahty Yle: Energiatodistuksista. Taloyhtio - viela voit ehka saastaa energiatodistuksessa. 19 Maaliskuu 2013 Vanhan mallin mukaan tehty energiatodistus olisi voimassa viela kymmenen vuotta. Tulisiko Nyt se tulee naillekin pakolliseksi myynnin ja vuokrauksen yhteydessa. 2, Digitoday Onko lapparissasi Chrome-selain Google.

Onko energiatodistus rahastusta, Satakunnan Kansa. Energiatodistus - Suomen Omakotiliitto.


Onko energiatodistus pakollinen

Rakennusperinto. fi: Energiatodistus ja suojellut talot.


12. Huhtikuu 2013 Ilta - Sanomat 28.3.2013: ”Onko pakollinen energiatodistus reilua vai Energiatodistus on uudelle ostajalle tai vuokralaiselle tarkoitettu tyokalu. 14 Elokuu 2013 Rahastusautomaattihan niista tuli, uusista pakollisista energiatodistuksista siis. Omakotitalon energiatodistuksesta on pyydetty jopa. 1152009 "Onko energiatodistus pakollinen niissa rakennuksissa, joista on tehty kaavaan SR-merkinta Kuinka lain saannosta tulkitaan niissa tapauksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.