sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Osakekirja

Kuvat aiheesta osakekirja. Asunto-osakeyhtiolaki osa 1 - Omataloyhtio. fi. Asunto-osakekirjojen tilausohjeet - Gemalto - maailman johtava.


Arvopaperit ja osakekirjat - Rahat ja mitalit - Keraily - Huuto. net. Osakeyhtio: Osake, osakekirja ja osakasluettelo - LAKI24.fi.


Osakekirja

Osakekirja on todistus osakkeen omistuksesta. Osakekirjan kayttaminen ei ole pakollista, vaan osake on taysin pateva vaikka osakekirjoja ei yhtiossa anneta. Mikali osakkeesta on annettu osakekirja, siirtomerkintaa varten omistajan tulee esittaa alkuperainen osakekirja yhtiolle ja osakekirjassa on oltava viimeksi.


Hoida asunto-osakekirjaa huolella, TS Koti


9. Marraskuu 2014 Asunto-osakekirja on arvopaperi, jota tulee sailyttaa sen mukaisesti. Huono kunto heikentaa osakekirjan kayttoarvoa. Aaritapauksessa. Valtiovarainministerio on myontanyt Hansaprint Oy:lle luvan painaa asunto - osakekirjoja 1.7.2010 alkaen. Hansaprint Oy:n turvapainossa on pitka kokemus.


Vanha osakekirja: kaikki suomalaiset yhtiot A--G. - Porssitieto


Vanha osakekirja: hienon kerailyharrastuksen lyhyt opas. Osakekirjat - Lakitietopankki. Osakekirjojen antaminen ei ole pakollista. Osakekirja(t) taytyy kuitenkin antaa osakkeenomistajan pyynnosta. Jos yhtio on liittynyt arvo-osuusjarjestelmaan.

Osakeluettelomerkinnat - Estlander & Co. Osakkeiden pakkolunastukset, vanhentuneet osakekirjat. - Porssitieto.


Osakekirja, Taloussanakirja, Taloussanomat.


Pelkka osakekirjojen vaihto uusiin ei mitatoi vaihtamatta jaaneita osakekirjoja. Kun osake on arvo-osuutena, uusia em. ongelmia ei enaa tule. *Alkoi 1992 ja on. Mita on vanha osakekirja eli osake ja miksi niita on sailynyt Mista niita saa hankittua ja miten niita kerataan (skripofilia). Varallisuusarvon omaava asiakirja, joka voi olla kaupan kohteena. Esim. osakekirja, obligaatio, sijoitustodistus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.