keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Asuntojen pohjapiirroksia

Asuntojen pohjakuvia on uusittu ja paivitetty verkkosivuille - Keva. Kunnan vuokra-asuntojen pohjapiirrokset ja julkisivukuvat - Asikkala. Oikotie.


Asuntojen pohjapiirroksia - Asunnot - Suomi24. Asuntojen pohjapiirrokset - Kiinteisto Oy Harjulakoti.


27. Syyskuu 2012 Asuntojen pohjakuvia on uusittu ja paivitetty verkkosivuille. Kevan kaikkien vuokra-asuntojen pohjakuvat paivitetaan ja viedaan kohteiden. 2 Maaliskuu 2004 Olisiko missaanpain nettia mahdollista nahda myytavien asuntojen pohjapiirroksia ja miksei valokuviakin (Ei valia onko se talo, rivitalo. Asuntojen pohjapiirrokset. Asuntojen pohjapiirroskuvat saat auki ja tulostettavassa pdf-muodossa alta: PDF-tiedosto, as_37_1.pdf (108 kB). PDF - tiedosto.


Asuntojen pohjapiirroksia - Tampere - Suomi24 Keskustelut


Kunnan vuokra-asuntojen pohjapiirrokset ja julkisivukuvat. Alla olevista linkeista paaset selaamaan kunnan vuokra-asuntojen pohjapiirroksia ja julkisivukuvia. Miten voin esitella asuntoa kun se on Hiljaisessa myynnissa Mista saan ilmoitukseen kotini pohjapiirroksen Kuinka kauan korvamerkinta on voimassa.


Luettelo asuntokaupassa kaytettavista lyhenteista – Wikipedia


Asuntojen pohjapiirrokset - Peabasunnot. fi. Joupinkortteerin asunnot - Kiinteisto Oy Marttilan kortteeri. Voit tutustua asuntosi pohjapiirrokseen. Kuvissa asuntojen ja huoneiden numerot (soluasuntojen sopimuksissa Paikka 1 = huone 1). Pohjakuviin ei ole merkitty.

Ajankohtaista hakijalle - Kortepohjan ylioppilaskyla - Vehkakuja 2. Vantaan kaupunki - Kaupunginarkisto.


Katinkulta - Holiday Club.


Kysytyimpia asiakirjoja ovat asuntojen pohjapiirrokset ja muut rakennuslupamenettelyn yhteydessa kertyneet asiakirjat. Niita on kaupunginarkistossa vuosilta. 21 Toukokuu 2013 ASUNTO. POHJAPIIRROS. 1:100. AS OY ESPOON STAILIA. MATINNIITYNKUJA 3, 02230 ESPOO. Arkkitehtitoimisto L-N Oy. 1.KERROS. Hotellihuone vai loma-asunto Holiday Club Katinkulta tarjoaa majoitusvaihtoehdoksesi kylpylahotellin tai laadukkaat loma-asunnot ja - huoneistot. Valitse itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.