torstai 5. maaliskuuta 2015

Joensuun elli

Joensuun Elli: Etusivu. Hakijalle. Elli Info.


Asumistietoutta. Joensuun Elli (elokuva) – Wikipedia.


Joensuun elli

Joensuun Elli on fiktiivinen juukalainen naishahmo. Elli esiintyy Eino Kettusen samannimisessa laulussa, joka tositapahtumiin perustuen kertoo kertojan.


Yhteystiedot


Opiskelija-asunnot Oy Joensuun Elli on Joensuun kaupungin omistama kiinteistoosakeyhtio, jolla on useita taloja eri puolilla kaupunkia: keskustassa. - 4 Minuuttia - Lataaja: markku51 Aanitys syyskuulta 1964. Kappaleen on saveltanyt Jorma Ikavalko ja sanoittanut Eino.


Esa Pakarinen: Joensuun Elli, Elava arkisto, yle. fi


Joensuun Elli, Elonet. Joensuun Elli - Elokuva - Nyt. 3 Paivaa sitten JOENSUUN ELLI on ollut Anssi Manttarin aihe kohta neljannesvuosisadan. Sen pohjana on Heikki Turusen 1974 ilmestynyt aikalaisromaani.

Kesahotelli Joensuun Elli - Joensuu - Majoitus - fonecta. fi. Esa Pakarinen - Joensuun Elli lyrics, Musixmatch.


Joensuun elli

Opiskelija-asunnot Oy Joensuun Elli Kiulutie 2/Leilitie 1.


1. Syyskuu 2014 Lyrics for Joensuun Elli by Esa Pakarinen. Sen paivan tuas muistan niin nuukan Kuin eilen se ollunna ois Kun Ellin kans seilattii juukaan. Laji. pitka. fiktio. Genre: draama. Tiivistelma: Joensuun Elli kuvaa juhannuksen viettoa Pohjois-Karjalassa vuonna 1973. JOENSUUN ELLI. MERIMIEHENKATU 30, 80100 JOENSUU puh 050 329 5220 fax 013 223 301 sp. jarmo. ojalainen@joensuunelli. fi. RAKENNUTTAJA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.