tiistai 25. maaliskuuta 2014

Oulun kaupunki myytavat tontit

Tontit - Asuminen ja rakentaminen - Oulun kaupunki. Vuokratontin omaksi osto - Asuminen ja rakentaminen - Oulu. Myytavat rakennukset - Asuminen ja rakentaminen - Oulun kaupunki.


Tietoa tonteista - Asuminen ja rakentaminen - Oulun kaupunki. Oulun kaupunki myy 140 omakotitalotonttia, Oulu, Kaleva. fi.


Tontit. Tervetuloa hakemaan omakotitonttia Oulun kaupungilta. Myytavat omakotitontit esilla ja haettavissa Karttatiella! Ohjeet tonttien hakemiseen (video). --- Vuokrattavat omakotitontit - Myytavat omakotitontit - Omakotitontit - Tietoa tonteista. Myytavat rakennukset · Kirkkokatu 54 Tarkeaa tietoa uuden Oulun tonteista ja alueista (pdf-tiedostoja, jollei toisin mainita): Maaperakarttoja (teetetty. 6 Helmikuu 2013 Metsokankaalla myytavana on 24 tonttia ja Haapakankaalla 20. Vapailla markkinoilla tontteja piisaa, samoin Oulun kaupungin myytavissa.


Vuokrattavat omakotitontit - Asuminen ja rakentaminen - Oulu


Ja ymparistopalveluihin, Solistinkatu 2, 90015 Oulun kaupunki tai sahkopostilla tonttipalvelut@ouka. fi osoitteeseen. Hakemus tulee otsikoida "Vuokratontin. Alin kokonaishinta 2.220.000 €. Rakennusoikeus yht. 5550 k - m2. Tonttien pinta - ala yht. 3875 m2. Kohde myydaan tarjousten perusteella. Kirkkokatu 54, Oulu.


Oulu - Myytavat asunnot - Jokakoti. fi


Vuokra vai oma tontti - Tontit - Suomi24 Keskustelut. Myydaan, BusinessOulu. MYYTAVANA matkailualan yritys. Keskella Hailuodon saarta, Oulun kupeessa, ilmaisen merimatkan takana sijaitsee uniikki perinnepihapiiri jossa kymmenen rakennusta n. hehtaarin tontilla. PL 22, 90015 Oulun kaupunki. Puh: (08) 558 410

Tontit ja maatilat, Pohjois-Pohjanmaa, Tori. fi. Oulun vuokratonttien myyntihinnat nousevat kesakuun alussa, Oulu.


Oulun kaupunki myytavat tontit

Myytavat kiinteistot.


20. Toukokuu 2014 Kaupungin vuokratontilla olevan vanhan omakotitalon tontti on Oulun kaupungin kannalta olisi parempi jos kaupunkia voisi tiivistaa joten. 19 Joulukuu 2005 Tottakai jos saat kunnalta tai kaupungilta vuokratontin, niin ota. Siis ainakaan Oulussa ei ikina kannata ostaa tonttia jos jollain ilveella. Karttaa ladataan Jos kartta ei tule nakyviin, saattavat tietoturva-asetukset estaa sen nayttamisen. Selaimen taytyy sallia Javascriptin ajaminen, jotta sivustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.