sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Osaomistusasunto

Osaomistusasunnot - Asuminen ja rakentaminen - Oulun kaupunki. Osaomistusasunnot, KAS Vuokra-asunnot. Asukkaalle - sato. fi.


Osaomistusasunnot - Lempaalan kunta. Osaomistusasuntojen rakentaminen romahti – omaksi lunastaminen.


Osaomistusasunnot. Osaomistusasunto on vaihtoehto niille, jotka haluavat paasta omistusasuntoon, mutta joilla ei ole mahdollisuutta hankkia sita suoraan. 25 Marraskuu 2013 Osaomistusasunto madaltaa kynnysta paasta omistusasuntoon erityisesti niiden kohdalla, joilla ei ole mahdollisuuksia hankkia suoraan. 23 Kesakuu 2014 Valtion korkotukilainalla rahoitettuja uusia osaomistusasuntoja ei enaa rakenneta, kay ilmi Asumisen rahoitus - ja kehittamiskeskus Aran.


Osaomistusasunto vai asumisoikeusasunto?, Napsu


KAS vuokra-asunnoilla on osaomistusasuntoja Porvoossa (korkotukikohde) ja Hameenlinnassa (vapaarahoitteinen). Osaomistusaikana omaa omistusosuutta. Tieto loytyy kunkin talon omilta sivuilta. Osaomistusasunnoissa ja asunto - osakeyhtioissa palvelun kayttoonotosta paatetaan taloyhtioiden hallituksissa.


Yritys


Talopaketit. Myynti. 28 Lokakuu 2009 Meille tuli Planian elementit. Talo oli erityisen vaikea rakenteinen. Monikaan muu talotehdas pystynyt edes tekemaan tarjousta elementeista.

Kuvat aiheesta plania talot. Mallistot.


Osaomistusasunto

Plania-talo (sivu:1) - Rakentaja. fi.


Onko kokemuksia plania-taloista, kuinka on toimitukset tullut ja muuta Enta jos on ollut ongelmia, onko asialliasesti ja nopeasti korjattu Viesti on piilotettu sen. 7 Kesakuu 2014 Talopakettimme toimittaa siis Planiatalo. Talo tulee tehtaalta suurelementteina ja pystytykseen vesikattovalmiiksi menee muutama viikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.