maanantai 26. toukokuuta 2014

Prt forest

PRT-Forest rakentaa asumisen laatua - Kontio. PRT-Forest vuosikertomus 1998. PRT-Forest - konsernia - PRT-Pro.


Prt-Forest Oy - Detailed information - Largestcompanies. PRT-Forest Oy - Perustettu, Yritystele. fi.


Prt forest

Hyodyntanyt kasvun ja lisannyt sen myota puunjalostuksen osaamistaan. PRT-. Forest-konserni on ollut vahvasti mukana suomalaisen puutuoteteollisuuden kas. PRT-forest Oy on PRT-Forest konsernin holding yhtio, joka omistaa ja hallinnoi tytaryhtioidensa kautta puutuoteteollisuuden liiketoimintojansa. PRT-Forest Oy - Perustettu. Yritykselle PRT-FOREST OY loytyy seuraavat tiedot: yhteystiedot, taloustiedot, toiminimi, y-tunnus, yritysmuoto, tila, perustettu.


Kontiotuote – Wikipedia


Vuosi 1998 oli PRT-Forest - konsernille varsin menestyksel - linen. Liikevaihto ja tulos kasvoivat vahvasti, liikevaihto. 28% ja tulos rahoituserien jalkeen 76%. Suomalainen PRT-Forest - konsernin toimialoja ovat puutalo-, hirsitalo-, kaluste-, ikkuna-, ristikko - ja sahateollisuus seka julkisten ja yksityisten rakennusten.


Asuminen


Asuntohaku. Yhteystiedot. Sosiaalista isannointia tekee seka VTS:lla etta TVA:lla paatoimisena tyonaan kaksi henkiloa. Palvelun tuottaa asuntoyhteiso ja sen ostaa Tampereen kaupunki.

Asuntotori [Tampereen kaupunki - Asuminen ja rakentaminen. Vapaat asunnot.


Prt forest

VTS-kodit Tampere - yhteystiedot, vuokra-asunnot, vuokraus.


VTS-kodit on luotettava ja kokenut vuokranantaja. Tampereen Vuokratalosaatio ja Vilusen Rinne Oy tarjoavat noin 8000 kotia eri puolilla Tamperetta. Asuntotorilla, Puutarhakatu 8:ssa, on omat palvelupisteet VTS-kodeilla, Tampereen Vuokra-Asunnot Oy:lla ja Tampereen Kotilinnasaatiolla. Lisaksi Asuntotorilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.