perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kontio mokit

Kontio Hirsitalot ja Hirsihuvilat. Hirsihuvilat - Kontio Hirsitalot ja Hirsihuvilat. Kontio hirsihuvilat ja - Rakentaja. fi.


Mokki: Parainen, KONTIO, 5899 - Lomarengas. VALTA KONTIOTUOTETTA! - Hirsitalot - Suomi24 Keskustelut.


Kontio mokit

Hirsihuvila tai hirsitalo, hirsim kki tai sauna, sit on aito Kontio parhaimmillaan. Puun aitous ja l mmin ja ekologinen luonne ovat ominaisia Kontio hirrelle Hirsihuvilat - Hirsitalot - Sauna - ja aittasuosikit - Glass House. Vuokrataan mokki Parainen, KONTIO, 5899 - Lomarengas on Suomen suurin mokkien valittaja. Tutustu mokkiin heti!. 10 Tammikuu 2013 no siksi etta alkoi mokki nayttaa hassulta ulkoapain niin korkeilla seinilla, ikkunatkin olisi ollut Meilla kaksi mokkia Kontiolta ja ei voi moittia.


Kontio mokkien hinta - Kesamokki - Suomi24 Keskustelut


Kontion laajat ja monipuoliset mallistot tarjoavat pienia ja isoja huviloita ja mokkeja, nayttavaa arkkitehtuuria ja toimivia tilaratkaisuja vapaa-aikaan tai. Kontio tarjoaa laajan valikoiman upeita hirsimokkeja ja - huviloita, nayttavaa mutta myos modernia mokki-ilmetta ja persoonallisia ratkaisuja Kontion tapaan.


Vuokramokki - yllastolli, 3h 60m - Nettimokki


Karjala Mika-Markku - Mokkitoimittajan valinta. Majoitus - Levin Alppitalot - Levi. Riekkomajoihin kuuluvat mokit ja paritalot Kontio, Kuukkeli, Poro, Riekko ja Pupu. Varaa edullisesti vaikka koko mokkikyla, johon majoittuu 44 henkiloa.

Pihasauna - nyt mennaan Hirteen! Kautta Kontion! - Raxa. fi. Kontio - Liimattalan loma.


Villa Otso ja Villa Kontio - Simpsion Hiihtokeskus - Lantisen Suomen.


KONTIO. Taysin varustettu mokki 4+2 hengelle. Kontio on 80 m:n kaksikerroksinen hirsimokki Saimaan rannalla, Puumalan Liimattalan kylassa. Mokin. Mokin pohjaratkaisua piti hieman miettia, kun mokista ei haluttu liian isoa, mutta ei liian Naihin toiveisiin vastasi suurelta osin Kontion Kajo 3B - malli. Villa Otso ja Villa Kontio ovat 105 m2: 3 makuuhuonetta, keittio, olohuone, Mokit sijaitsevat luonnon helmassa, jossa kuitenkin kaikki palvelut ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.