perjantai 27. kesäkuuta 2014

Yh asunnot

Porin YH-Asunnot Oy - Vuokra-asunnot - Opiskelija-asunnot - Pori. Vuokra-asunnot, PORIN YH-ASUNNOT - Pori. Isannointi ja asumisneuvonta - Porin YH-Asunnot Oy - Pori.


Vuokrakohteet - Vuokra-asunnot Porissa - Porin YH-Asunnot Oy - Pori. Annankatu 8, 28100 Pori, PORIN YH-ASUNNOT.


Yh asunnot

Porin YH-Asunnot Oy tarjoaa niin vuokra - kuin opiskelija-asuntoja monipuolisesti Porissa ja Noormarkussa. Tutustu vuokrakohteisiin ja tee asuntohakemus. Yhteystiedot - Vuokra-asunnot - Opiskelija-asunnot - Hae vuokra-asuntoa. Porin YH-asunnot tarjoaa vuokra-asuntoja seka kerrostalo - etta rivitalokohteista. Tutustu kohteisiin alla olevien linkkien kautta. HUOM! Tama ei ole vapaiden. Vuokrat: 471 - 884 euroa. Vesimaksu: kulutuksen mukaan, ennakko 20 euroa/hlokk. Lammitys: kaukolammitys, sisaltyy vuokraan. Vuokravakuus: 1000 euroa.


Opiskelija-asunnot - opiskelijan asunto Porissa - Porin YH - Pori


Porin YH-Asunnot Oy tarjoaa asumisasioissa monipuolisia ja laadukkaita asumisvaihtoehtoja erilaisiin elamantilanteisiin. Jos etsit Porista vuokra-asuntoa. Lisatietoja Porin YH-Asuntojen isannointitoiminnasta ja asumisneuvonnasta.


YH Kodit – Wikipedia


PORIN YH-ASUNNOT OY - Hakulomake. Kotosalla - Etusivu. Kotosalla Saatio ja YH Kodit Oy tukevat Vanhuus Rokkaa - hyvantekevaisyyskonserttikiertuetta paikalliskumppanina Tampereella 26.3.2015 Vanhuus Rokkaa.

Kaarisillan uuden koulun rakennuttajaksi Porin YH-Asunnot, Yle. Senioritalo: Porin senioriasunnot.


TALOUSSIHTEERI/KIRJANPITAJA, Pori (Porin YH-Asunnot Oy.


Kuljetus lahtee klo 8.40 Porin YH-Asunnot Oy:n edesta, Annankatu 8. 11.3.2015 klo 9–12. Ravintola Liisanpuiston auditorio. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu. Paatoimisen opiskelijan ei tarvitse toimittaa liitteita opiskelija-asuntoa haettaessa. En asu talla hetkella Porin YH-Asuntojen asunnossa. 9 Tammikuu 2015 Porin YH-Asunnot Oy on alueen suurin vuokra-asuntojen omistaja ja vuokravalittaja. Toimistopalveluumme sisaltyvat mm. hallinto, isannointi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.