perjantai 27. kesäkuuta 2014

Yrttilaatikko

Yrttilaatikko, Viherpiha. Yrttilaatikko - Prisma verkkokauppa. Yrttilaatikko, Hintaseuranta. fi.


Luona-pihasaunat, Luona-viljelykehat ja yrttilaatikot. Tuunaa vanhasta tyokalupakista yrttilaatikko - Viitasaaren Seutu.


7. Maaliskuu 2014 Tee yrttilaatikon toinen sivu kuten edella. 4 Nosta valmiit sivut pystyyn ja kiinnita niihin molemmat paadyt. Sahaa pohjalaudat ja kiinnita myos. Arkisto asiasanalle yrttilaatikko. Kasvatuslaatikko 39x130x90 cm. kirjoittaja Tomi • 22.04.2014 • kommentoi · kasvatuslaatikko. Tehtiin paasiaisena kolme.


Luona Yrttilaatikko, Luonashop


Kosteutta tasaava yrttilaatikko parvekeviljelyyn. Syvamultaisessa laatikossa yrteilla on tasainen kosteus ja riittavasti tilaa kasvaa. Luona Yrttilaatikko kestaa. 3 Heinakuu 2014 Olen pitkaan miettinyt mita teen vanhoilla kukkalaatikoilla (joissa ei koskaan ole kukkia kasvanut). Nain jossain myynnissa yrttilaatikon ja siita.


Maikin mokomin: DIY: Yrttilaatikko kuormalavasta


Yrttilaatikko, StoreName - Kodin Terra. Ennen – Jalkeen: Yrttilaatikko, Esmeralda's. 1 Maaliskuu 2012 Ihanaa, maaliskuu on taalla! Enaa ei tarvitse kauaa odotella kevatta. Tuntuu, etta tama talvi on mennyt kovin nopeasti. Ehka siksi kun kunnon.

Miljookoriste Oy - Yrttilaatikko, ruskea 35 x 32 x 70 cm. Jaakkolan vanha pirtti: Yrttilaatikko.


Yrttilaatikot - Rakeri Oy.


4. Kesakuu 2013 Yrttilaatikko. Tykkaan kayttaa yrtteja ruoanlaitossa. Viime kesana kasvimaalla ei kasvanut persilja eika tilli juuri lainkaan. Kasvimaalle ei oikein. Jos olet rekisteroitynyt Prisman, Sokoksen tai Kodin Terran palveluun, mutta olet unohtanut salasanasi tai kayttajatunnuksesi, voit tilata tiedot tasta. Valitse. KATEVA UUTUUS! TARJOUS 45€ + TOIMITUSMAKSU 20€ (Suomi). Kaytannollinen yrttilaatikko yrttiviljelyyn. Valmistettu suomalaisesta vanerista Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.