torstai 17. heinäkuuta 2014

Hometalon oireet

Homeen aiheuttamat oireet ja terveysongelmat, yle. fi, Arkistoitu. OIREET. 5 Ohjetta hometalon tunnistamiseen – ”Mummonmokin hajua ei ole.


Korjaustieto - Milloin tulee epailla homevauriota. Oireet ja sairaudet - Ymparistoterveys - THL.


Hometaloissa asuvilla ihmisilla on monenlaisia terveysongelmia. Tyypillisia oireita ovat erilaiset arsytysoireet, hengitystieoireet, tulehdukset ja kuumeilu. Rakennuksessa on syyta epailla homevaurioita, jos tiloissa oleskelu aiheuttaa silmien kirvelya, ylahengitysoireita, nenan tukkoisuutta, iho-oireita, paansarkya. 11 Joulukuu 2014 Muista terveysvaikutuksista kuten silma - ja iho-oireet, reuma ja muut Tulosta. Kuva kylpyhuoneen kosteusvauriosta hometalo-tietopakettiin.


Haista home ajoissa - Mika vikana - Hyva Terveys


Duodecimin julkaisussa "Hankala, haitallinen home" todetaan, etta "home - ja Yleisoireet ja neurologiset oireet - kuume, poikkeuksellinen vasymys, paansarky. 20 Elokuu 2010 Suomalaiset havahtuvat kotinsa homeongelmiin yleensa vasta terveydellisten oireiden myota, kertoo Asumisterveysliitto AsTe ry:n.


Kosteusvauriot ja terveyshaitat (hometalo): Terveyskirjasto


Hometalossa riehuvat mikrobijengit - Artikkelit - Tiede. Melkein kaikki homeoireet, Terveys ja hyvinvointi, Juttutupa, Kaleva. fi. Kunnianosoituksena Jarin pilapiirrokselle "nykaikainen nukkekoti" Kalevassa 30.3.2012: Melkein kaikki hometautien oireet yhdessa listassa: OIREET Iho.

AIti ja tytar sairastuivat vakavasti kodissaan - professori: homeoireita. Millaisia oireita homeasunnossa olleilla - Suomi24 Keskustelut.


Home ja terveys - Hometieto - Tietoa homeesta ja terveydesta.


Keskushermoston oireet/vauriot (marka home/lahottajasienten toksiinit). Oksentelu Kysymys kuului: millaisia oireita homeasunnoissa asuneille on tullut. Siella, missa muhii kosteus ja home, valtaosa saa jonkinlaisia oireita. Yhteys patee ympari maailman, niin Yhdysvalloissa, Suomessa kuin Taiwanissakin. Homeitiot voivat niita hengitettaessaan tuhota terveyden. Niiden vaarallisuutta usein vahatellaan ennen altistumista kunnes ensimmaiset oireet homeesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.