perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kuiva ilma

Kuiva sisailma vaivaa Tama auttaa! - Lifestyle - MTV. fi. Kuivan huoneilman uhrit ry - Kaikki mita rakastin, Lily. fi. Ilmalampopumppu ja kuiva sisailma - Suomi24 Keskustelut.


Fysikaaliset tekijat, - Sisailmayhdistys ry. Huoneen optimaalinen kosteus, Rytmi Rakennus Oy.


Kuiva ilma

16. Tammikuu 2014 Kuivan sisailman ongelmat ovat tuttuja lahes kaikille suomalaisille. Kun ilma on ulkonakin kuiva, edes tuuletus ei auta. tehokkain konsti. Hengitystietulehdukset ovat tavallisempia kuivassa ilmassa kuin kosteassa. Bakteerit menestyvat paremmin kuivassa ilmassa ja kuiva ilma aiheuttaa. 23 Tammikuu 2012 Liian kuiva sisailma vaikuttaa erityisesti hengityselimiin. Oireina voi olla esimerkiksi nenan tukkoisuus, kurkun kuivaminen ja vasymyksen tunne.


Pakkanen ja liian kuiva sisailma, Saan takaa


28. Maaliskuu 2013 Kertokaa rakkaat kuivan huoneilman kanssauhrit, mista olette saaneet avun Harkitsin ilmankostutinta, mutta ilmeisesti sellaisen valinta ja. Ilmalampopummpu, niin kuin ei mikaan muukaan lammitys, ei poista kosteutta ilmasta. Asuntojen kuiva sisailma talvisin aiheutuu ilmastoinnista, joka vie.


Kunto ja terveys: Sisailma


Nain kotisi huoneilma kuivuu pakkasella - Kotimaa - Savon Sanomat. Huono sisailma on terveysriski - Mika vikana - Hyva Terveys. 3 Tammikuu 2011 ”Nenan limakalvot kuivuvat helposti talvisin, jolloin huoneilman kosteustaso on hyvin matala kylman talvi-ilman ja tehokkaan.

Huoneilman kosteutus, Ellit keskustelu. Koneellinen ilmanvaihto sairastuttaa (sivu:3) - Rakentaja. fi.


Kuiva ilma

Sairas sisailma, Terve. fi.


Kuiva ilma, jatkuva alipaine. loytyisiko siita syy sairasteluun Pitkat iv kanavat kuivattaa ilmaa. itse asustelen 3 kerroksessa ja tuloilma tulee 8 kerroksisen talon. 10 Tammikuu 2014 Kuivan huoneilman tunnistaa siita, etta hiukset ritisevat kammatessa, keinokuituiset vaatteet tarayttavat sahkoiskun ja herkimmilla iho hilseilee. 25 Lokakuu 2007 Syksyn ja saan kylmenemisen myota myos flunssavirukset yleistyvat. Uusi amerikkalainen tutkimus esittaa selityksen, miksi flunssaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.