torstai 17. heinäkuuta 2014

Mellunmaki asuinalueena

Minkalainen alue on Helsingin Mellunmaki asua lapsiperheelle. Mellunmaki, millainen paikka asua - Kaksplus. Helsingin asuinalueet, Demi. fi.


Helsingin pahimmat paikat asua - Sivu 8 - Iltalehden. Helsingin asuinalueet - Pakkotoisto. com.


Ns. "vanha" Mellunmaen puoli on tosi rauhallista, siistia omistusasunto Me asutaan Mellunmaessa ja olen erittain tyytyvainen tahan asuinalueeseen. Mellunmaki/Kontula/Myllypuro/Itis (koyhaa, levotonta ja mamuja. En tieda millainen paikka Viikki tai Paloheina on asuinalueena, vaikka olen. Idassa on myos kaupungin parhaimmat ja kalleimmat asuinalueet, joten ei kannata yleistaa. Itakeskus on lahella ja siella on kaikki palvelut.


Mellunmaki - Alueportaali


Olis mahikset yhteen ihan kivaan kamppaan Helsingin Mellunmaessa. Alue on kohtuu vieras itselle, osaako joku kertoa plussia ja miinuksia. 5 Maaliskuu 2013 Hommaa vain vaikeuttaa se, etten tieda kaupungin asuinalueista oikein Myllypuro, Konala ja Pitajanmaki lienee kaukana keskustasta tai.


Myllypuro – Wikipedia


Helsingin kaupunginosat – Wikikirjasto. Helsinki ranking - City. 19 Elokuu 2005 Kun Heidi poistuu Kontulasta, yleisin kohde on Itakeskus. koko lapsuuteni siella, enka tieda toista yhta turvallista ja toimivaa asuinaluetta.

Tapaustutkimus asuinalueiden lahipalveluista Helsingin - Aaltodoc. Mellunmaki – Wikipedia.


Mellunmaki asuinalueena

Etuovi. com - Mellunmaki, Helsinki - Myytavat asunnot.


Mellunmaki (ruots. Mellungsbacka) on Mellunkylan kaupunginosaan ja samannimiseen peruspiiriin kuuluva noin 8 500 asukkaan kerrostalovaltainen osa-alue. Munkkiniemi on yksi parhaista asuinalueista kantakaupungin ulkopuolella. Etaisyydesta huolimatta. Mellunmaki on aivan siedettava 70-luvun lahio. Vantaan. Etuovi. com. Myytavat loma-asunnot Mellunmaki, Helsinki. Nayta kohteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.