tiistai 8. heinäkuuta 2014

Mestariasunnot jarvenpaa

Jarvenpaan Mestariasunnot Oy. Isannointi ja huolto. Tayta hakemus.


Vaihtoilmoitukset. Hallintokatu 7 - Jarvenpaan Mestariasunnot Oy > Asukkaaksi.


Kaupalliset palvelut: Kohteen laheisyydessa on ostosmarket, jonka yhteydessa on apteekki ja pikasuutari. Liikuntapalvelut: Uimahalli vajaan kilometrin paassa.


Yhteystiedot


Etsitko yrityksen Jarvenpaan Mestariasunnot Oy tarkempia tietoja. Paikkakunnalta Jarvenpaa loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Asunnot - toimialalla. Osa yksikoista on Jarvenpaan Mestariasunnot Oy:n kohteita, joita koskee alla oleva ARA - ohjeistus (asumisen rahoitus - ja kehittamiskeskus (linkki)).


Tekninen isannoitsija, Jarvenpaan Mestariasunnot Oy, Jarvenpaa


Jarvenpaan Mestariasunnot Oy JARVENPAA - yhteystiedot, vuokra. Jarvenpaan Mestariasunnot Oy - Nollaenergia. fi. Mestariasunnot on osa Jarvenpaan kaupunkikonsernia ja sen omistuksessa on talla kehitetty ja toteutettu yhteistyossa Jarvenpaan kaupungin kanssa.

Viimeisimpia referensseja toimipaikoittain 1 JARVENPAA. Jarvenpaan mestariasunnot - Jarvenpaa - Suomi24 Keskustelut.


Mestariasunnot jarvenpaa

Jarvenpaa teetti sisaisen tarkastuksen omistamassaan.


Jarvenpaa · Karkkila Jarvenpaan mestariasunnot. niiiiooo Itse nyt asunut 5 viikkoa mestariasuntojen kampassa eika mitaan negatiivista ole tullut vastaan. Jarvenpaan Mestariasunnot Oy. asiakaspalvelumestariasunnot. fi. Mannilantie 43 2.krs, 04400 JARVENPAA. Puh: +3589 2798340. Fax: +3589 2793719. 26 Toukokuu 2013 JARVENPAA, Jarvenpaan Mestariasunnot Oy ei ole noudattanut hankintalakia urakoiden kilpailuttamisessa, ilmeni yhtioon tehdyssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.