lauantai 19. heinäkuuta 2014

Muotialan asuin ja toimintakeskus

Muotialan asuin - ja toimintakeskus ry. Iideshovin toimintakeskus. Psykiatrinen kotikuntoutus.


MIELENTERVEYSKAHVILA. Tutustu: Muotialan asuin - ja toimintakeskus ry, PROMETHEUS.


Muotialan asuin ja toimintakeskus

Etsitko yrityksen Muotialan Asuin - ja Toimintakeskus ry, Iideshovin tyopaja tarkempia tietoja. Paikkakunnalta Tampere loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii.


Esitteet


Tervehdys Muotialan asuin - ja toimintakeskuksesta! 25.6.2014. Muotialan asuin - ja toimintakeskus ry tuottaa monipuolisia avomielenterveyspalveluja. Tarkoitus ja tavoitteet. Muotialan asuin - ja toimintakeskus ry tekee kuntoutumista tukevaa mielenterveystyota. Yhdistyksen toiminta. Kuntoutuksemme keskeisia.


Muotialan asuin - ja toimintakeskus ry, Yrityshaku, Taloussanomat


Muotialan asuin - ja toimintakeskus - kirjat - Adlibris kirjakauppa - 1. Muotialan asuin - ja toimintakeskus ry, Aatteellinen yhdistys. Virallinen nimi: Muotialan asuin - ja toimintakeskus ryYTJ. Y-tunnus: 09438148 YTJ. Toimiala: Mielenterveysongelmaisten asumispalvelut (TOL: 87202) YTJ.

3. Sektorin palvelut ja Kela-yhteistyoMuotialan asuin. TASMA - kurssi, Muotialan asuin - ja toimintakeskus ry - Kangasala.


Muotialan asuin ja toimintakeskus

Tutkimukset - Kuntoutuskeskus Kankaanpaa.


TASMA - kurssi, Muotialan asuin - ja toimintakeskus ry, Kangasala, Finland. 28 tykkaysta · 12 oli taalla. Tasma-kurssien kohderyhma on skitsofreniaa. Kuntoutustarpeen ja tyokyvyn arviointia on talossamme tehty noin 10 vuoden ajan. Tyovoimahallinto kayttaa yha laajemmin tyokykyselvitysta kartoittaakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.