lauantai 19. heinäkuuta 2014

Porin puuvilla

Liikkeet ja palvelut. Aukioloajat. Yhteystiedot.


Kuvat aiheesta porin puuvilla. Kauppakeskus Puuvilla - Pori, Finland - Kauppa, Ostoskeskus.


Porin puuvilla

Porin Puuvilla Oy oli suomalainen vuosina 1898–1974 toiminut puuvillakankaita ja lankaa valmistanut tekstiiliteollisuusyritys, jonka tuotantolaitokset sijaitsivat.


Tapahtumat


Puuvilla liittaa yhteen opiskelun ja vapaa-ajan, asioinnin ja yritystoiminnan. Etsimme aitoja tarinoita ja kasvoja Porin pumpulitehtaan konesaleista ja. 30 Lokakuu 2014 Porin uusi Puuvillan kauppakeskus avasi ovensa tanaan kello 10. Kauppakeskuksen alku sujui maltillisesti, silla ovilla oli aamulla rauhallista.


Porin Puuvilla (@porinpuuvilla) • Instagram photos and videos


Puuvillan suunnittelijat. Porin Puuvilla, mita piditte - Aihe vapaa - Keskustelu - Vauva. 30 Lokakuu 2014 Uutisissa sanottiin, etta Porin Puuvilla on Suomen 11. suurin kauppakeskus ja talla suunnalla kylla poikkeuksellinen. Tata on hehkutettu.

Porin Puuvilla - Elamysta rakkaampi kauppakeskus - Solid House. PORIN PUUVILLA, Renor.


Pancho Villa.


Renorin kiinteistokehityksen suurimpana saavutuksena voidaan pitaa ehdottomasti Porin Puuvillan kauppakeskushankkeen saamista siihen vaiheeseen, etta. Tama sivusto esittelee Porin Puuvillan painokangassuunnitteluateljeen historiaa ja tehtaan painokangassuunnittelijoina 20 vuotta toimineiden Raili ja Juhani. Poriin avatun Kauppakeskus Puuvillan toisessa kerroksessa sijaitseva meksikolaishenkinen ravintolamme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia herkkuja, isoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.