torstai 17. heinäkuuta 2014

Saariselka laanila

Laanilan Savotta — Sisalto - Saariselka. Savottakahvila. Saariselka ja Laanila, Kultahippu. fi.


Mokit, huoneistot ja hotellit, Saariselan Keskusvaraamo. Saariselan alueen kulkuyhteydet ja kartat - Luontoon. fi.


Perinteiset monotanssit Laanilassa on jokaisen Saariselan kavijan koettava! Sesongin jokaisena paivana tanssitaan elavan musiikin ja levyjen tahdissa klo 14. Rumakuruun paasee retkeilyreitteja pitkin lahtemalla Saariselan matkailukeskuksesta, Laanilasta tai Kiilopaalta. Palata voi samaa reittia pitkin tai valita jonkin. Laheta paivitetty verkkokameran URL-osoite · Siirry verkkokameraan Inari, Saariselka - Laanila, Finland kohteessa EurooppaSuomiKaunispaa Kaunispaa.


Ravintola Laanilan Kievari Saariselka - Laanilan Kievari


Laanilan Kievari haluaa tarjota asiakkailleen elamyksia. Meilla kyse ei ole vain vatsan tayttamisesta vaan kaikkien palasten loksahtamisesta kohdalleen. Laanilan kievari, Saariselka: Katso 46 puolueetonta arvostelua paikasta Laanilan kievari, joka on sijalla 5/5 TripAdvisorissa ja sijalla 1 15 ravintolasta.


Saariselan Laanila (3), Saariselka - YouTube


Myydaan Muu - Inari Saariselka Kaunispaa Laanila (179/2. Laanilan Kievari, Saariselka: Ruokalistat, Eat. fi. Saariselan Laanilaan on avattu uusi, mutta perinteikas ravintola Laanilan Kievari. Kievari on auki paivittain tarjoten reippailijoille lounasaikaan lounaskeittoa ja.

Mokki: Inari, SAARISELKA, VILLEMI, 7552 - Lomarengas. Villemi - mokki saariselka laanila.


Saariselka laanila

Laanila (Inari) – Wikipedia.


Saariselan laanilassa. Villemin suunnittelussa on pyritty tuo mokkiin lampoa ja tulen leimua. Saariselka tuntureineen on aivan valittomassa laheisyydessa. Laanila Hotelli Laanihovin pohjoispuolelle n. kolme kilometria Saariselan palveluista etelaan sijoittuva alue. Rakentamiselle erinomaisia tontteja, kuivaa. Laanila on kyla valtatien 4 varrella Lapissa Inarin kunnassa. Se sijaitsee noin Saariselan ensimmainen rakennus oli Prospektorin konttori. Yhtion lopetettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.