perjantai 18. heinäkuuta 2014

Sivuhistoria

Poista selaus-, haku - ja lataushistoria, Firefox - tuki - Mozilla Support. Valimuistin ja sivuhistorian tyhjentaminen, Kanta. fi. Mies tyhjentaa sivuhistorian. Saanko viela jotenkin tietaa missa on.


13 Valimuisti ja sivuhistoria - Grundtvux. FIREFOX JA SIVUHISTORIA, Demi. fi.


Sivu - ja lataushistoria: Sivuhistoria on lista vierailluista sivuista, jotka ja valitse Sivuhistoria, ja valitse ponnahdusvalikosta Poista viimeaikaisia historiatietoja. 13 Selaimen valimuistin ja sivuhistorian tyhjennys. Selaimen sivuhistoria pitaa muistissaaan niiden sivujen osoitteita, joilla olet vieraillut. Valimuisti pitaa. 13 Helmikuu 2013 miten voin poistaa sivuhistorian niin ettei mun utelias kaveri saa sita selville miten sivuhistoria poistetaan PYSYVASTI ja niin ettei sita voi.


Operan ohje: Lisaasetukset: Sivuhistoria - Opera Help


Valitse Valiaikaiset Internet-tiedostot-kohdasta Poista tiedostot ja hyvaksy OK - painikkeella. Valitse Sivuhistoria-kohdasta Tyhjenna ja hyvaksy Kylla - painikkeella. 12 Heinakuu 2012 Onko viela jotenkin mahdollista saada selville milla helvetin sivuilla tuo mies kay Sivuhistorian se aina tyhjentaa kun on konetta kayttanyt. S.


Saako sivuhistoriaa takaisin - tuki. dna. fi - DNA


Hopeinen Omena • safarin sivuhistoria. Sivuhistoria ja muutosten peruutus - Kiwi-ohjeet - Kiwi. 28 Tammikuu 2015 Confluence tallentaa sivuhistorian ja se on helposti saatavilla, kun aiempia sivuversioita on syyta saada nahtavaksi tai palautettavaksi.

Kotisatama - sivuhistoria. Kirjanmerkit ja sivuhistoria, TVT-ajokortti.


Firefox-selain - Sivuhistorian ja valimuistin tyhjennys - YouTube.


Selaimen sivuhistoria (History) - toiminto pitaa kirjaa vierailemistasi sivuista tietyn ajan. Sivuhistoria-toiminnon avulla voit siirtya aiemmin vierailemillesi sivuille. Terve! Nyt olisi pikkuprobleema safarin kanssa. Vaikka mina tyhjennan safarin sivuhistorian (historia->tyhjenna historia), seka tyhjennan valimuistin ja kaiken. - 3 Minuuttia - Lataaja: Otavan Opiston Oppimateriaalit Selaimen sivuhistorian ja valimuistin tyhjennys. Internet ja sahkoposti - kurssin opetusvideot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.