perjantai 18. heinäkuuta 2014

Srv yhtiot

Yhteystiedot. Sijoittajat. Asunnot.


SRV Yhtiot, Osake, Kauppalehti. fi. SRV Yhtiot Oyj: HEL:SRV1V quotes & news - Google Finance.


SRV Yhtiot Oyj on suomalainen kiinteisto - ja rakennusalla toimiva konserni. Konsernin tytaryhtiot tarjoavat rakennuttamisen ja rakennusurakoinnin palveluja.


Rekrytointi


SRV Yhtiot Oyj, 1707186-8, Espoo, Katso yrityksen yhteystiedot, taloustiedot, protestit ja uutiset ja domainit Taloussanomien maksuttomasta. Etsitko yrityksen SRV Yhtiot Oyj tarkempia tietoja. Paikkakunnalta Espoo loytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Rakennuspalvelut - toimialalla.


SRV Yhtiot Oyj - vastuuhenkilot - Fonecta Finder


Tilinpaatosanalyysi: SRV-Yhtiot Oyj - Theseus. Kutsu SRV Yhtiot Oyj:n varsinaiseen yhtiokokoukseen - Osuuspankki. 1 Paiva sitten SRV Yhtiot Oyj Yhtiokokouskutsu Kutsu SRV Yhtiot Oyj:n varsinaiseen yhtiokokoukseen Espoo, Suomi, 2015-02-11 07:40 CET (GLOBE.

Paivan yhtio: SRV Yhtiot Oyj, Marketnoze. SRV Yhtioiden suhteellinen kurssikehitys - Sijoitusrobotin.


SRV Yhtiot - Vuosikertomukset. net.


Suhteellinen kurssikehitys kertoo kuinka Srv yhtiot osakekurssi on kehittynyt muihin Helsingin porssin osakkeisiin nahden. Vertailuna kaytetaan OMX Helsinki. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittaa tilinpaatosanalyysin avulla SRV-Yhtiot Oyj:n taloudellinen tilanne ja verrata tilannetta toimialan ja kilpailijan. SRV on johtava projektinjohtourakoitsija ja kiinteistohankkeiden kehittaja Suomessa. Yhtio kehittaa ja rakentaa liike - ja toimitiloja, asuntoja, teollisuus-.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.