lauantai 19. heinäkuuta 2014

Tahkovuori mokit

Tahko majoitus ja mokit - vuokraa mokki Tahkolta, Nettimokki. Mokit Tahko, Matkailutietoa ja majoitus Tahkolla - Katso Mokit. fi. Loma-Rantalan mokit Tahkolla.


Majoitus Tahko Puustila Golf & Ski. Lomamokit - Tahkovuori, tahkovuori - Lomaovi. fi - Tahkovuori.


Tahko on Nilsiassa sijaitseva matkailukeskus, joka tunnetaan myos nimella Tahkovuori. Tahkolla Vuokraa mokki Tahkolta monipuolisesta tarjonnastamme. Mokki vuokralle Tahkolla! Kun haet vuokramokkia Tahkovuorella tai mokkia kokousta varten, niin Puustilasta loytyy erilaisia mokki ja huoneisto vaihtoehtoja. Kysy hintaa eri hintakausille. Mokissa on kolme parisangyllista makuuhuonetta ja parvella kaksi sankya. Kotiteatteri ja karaokelaitteet.


Tahko - Vapaat mokit, kesamokit, loma-asunnot, majoitus


Mokit Tahko. Tahkon ja Nilsian alueiden vuokramokki tarjonta. Vuokrattavien mokkien lisaksi esilla myos Tahkon Hiihtokeskuksen ja laskettelukeskus seka. Tarjolla myos opastettuja retkia Tahkovuoren, Kinahmin ja Pisan vaaramaisemiin. Varauksen voit tehda Loma-Rantalasta suoraan. Mokkien suorien varauksien.


Booking. com: Rinnepelto Holiday Cottages, Tahkovuori, Suomi - 9


Kuvat aiheesta tahkovuori mokit. Etuovi. com - Kuopio - Myytavat loma-asunnot. Maatilamajoitus. fi: Verkkokaupat – Matkailu – Majoitus – Loma – Lomamokit. Tahkovuori tai Tahko, on matkailukeskus, joka sijaitsee Kuopion Nilsiassa.

Honkapirtti, Lomamokki, Tahko - etusivu. Rinnepelto Lomamokit.


Mokki Tahkolla - Cottage at Tahko - Jokikummun maatilamatkailu.


Kaunis makinen ja jarvinen ymparisto tarjoaa lomailijalle elamyksia kaikkina vuodenaikoina. Tahkon laskettelurinteet 3 km. Tahko Spa - monitoimiareena 3 km. Loma-asunnot sijaitsevat erinomaisella paikalla, josta lyhyt matka mm. kylpylaan, hiihtoladuille ja golf-kentalle. Kesaisin vuokralaisten kaytossa on Tahko Golf. Kiinteisto Oy Tahti-Tahko lomamokit kartalla lisaa kuva paivita tiedot lomamokit, mokkivuokraus, vuokramokit, Tahko, Tahkovuori, Tahko golf, Saariselka, Levi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.