perjantai 18. heinäkuuta 2014

Vuolenkoski

Vuolenkoski. Vuolenkoski, Facebook. Vuolenkoski on Vuoden kyla 2014 – "Ihan hullua sakkiahan taa - Yle.


Palveluita Vuolenkoskella - Omakyla Vuolenkoski Oy. VuolenkoskiKesatori.


Vuolenkoski

Vuolenkoski on kyla Iitin kunnassa pohjoisessa Kymenlaaksossa. Se sijaitsee sisemmalla eli pienella Salpausselalla. Kylasta etelaan pain kulkee Kymijoki. Vuolenkosken kesatori. Kylan rannassa (Vuolenkoskentie 1476) Tori kartalla Tervetuloa nauttimaan legendaarisesta lahiruokatorista, jolla on jo yli 30- vuotinen.


Kuvat aiheesta vuolenkoski


1. Syyskuu 2014 Kahdeksan kylille jaanytta asukasta dokumentoi silla valin, milta Vuolenkosken arki naytti samalla hetkella, kun se julistettiin Vuoden kylaksi. Vuolenkosken palveluhakemisto 2013, Paivitetty 7.10.2013. Toimiala, Yritys, yhdistys, Yhdyshenkilo, Yhteys, www-sivut. Autojen ja koneiden korjaus.


Tasmasaa Vuolenkoski - Foreca. fi


Vuolenkoski traktoreiden vetokisat 2012.mp4 - YouTube. Paikallissaa Vuolenkoski, Iitti - Ilmatieteen laitos. Vuolenkoski, Iitti, Lahipaivien ennuste. saaennuste ja havaintoja Suomen paikkakunnille.

Vuolenkoski - Oikotie. Juustopolku, Heinola – Vuolenkoski, 17 km, vaellus, Outdoors Finland.


Vuolenkoski - kartta, karttahaku, karttapalvelu - Fonecta. fi.


Kuusimetsan suojissa kulkeva Juustopolku on vanha yhdysreitti Heinolasta Vuolenkoskelle. Sen sadunomainen tunnelma rauhoittaa kulkijan mielen ja polkua. - 44 Minuuttia - Lataaja: Vaino Peltonen Veteraani traktorien vetokisat Vuolenkoskella 4.8.2012.Vakea oli tullut runsaasti. Klikkaa ylla olevasta linkista suoraan 'Vuolenkoski' karttahakuun. Fonecta Kartat ovat Suomen nopeiten paivittyvat kartat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.