perjantai 22. elokuuta 2014

Asuntojen hintakupla

Voitatko vai haviatko, jos asuntojen hintakupla puhkeaa. Asuntomarkkinoista synkkia arvioita: paakaupunkiseudulla - Yle. Kysely: Pk-seudulla asuntojen hintakupla – hinnat nousivat silti.


Tutkija: Suomessa ei ole asuntojen hintakuplaa - Rakennuslehti. Yli puolet suomalaisista on sita mielta, etta paakaupunkiseudulla on.


7. Marraskuu 2013 Jos Suomessa – tai paakaupunkiseudulla – olisi nyt asuntojen hintakupla, sen puhkeaminen voisi olla useimmille lahes yhdentekeva tai jopa. 28 Toukokuu 2014 Tutkija ennakoi asuntojen hintojen kehittyvan tasaisesti pienesta yliarvostuksesta kerrostaloasuntojen hinnoissa, mutta hintakuplasta ei voi. Yli puolet suomalaisista on sita mielta, etta paakaupunkiseudulla on asuntojen hintakupla. 28.3.2014 - Tiedote. Yli puolet suomalaista on vankasti sita mielta.


Vanhojen asuntojen hintakupla, Asuminen, Juttutupa, Kaleva. fi


28. Maaliskuu 2014 Asuntomarkkinoista synkkia arvioita: paakaupunkiseudulla hintakupla ja sote - uudistus karjistaa kahtiajakoa. Suomalaisten nakymyksia. Yli puolet suomalaista uskoo vakaasti, etta paakaupunkiseudulla on asuntojen hintakupla. Kansalaisten nakemys kay ilmi kahdesta internetin kautta toteutetusta.


Tutkimus: Paakaupunkiseudulla asuntojen hintakupla - Deski. fi


Onko asuntokupla Suomessa todellisuutta, Tyhmyri's Blog. Asuntojen hintakupla kiusaa Kiinaa - Tekniikka&Talous. 7 Lokakuu 2010 Asuntojen hintakupla kiusaa Kiinaa. ”Lainaisitko minulle pari tuhatta yuania Pankkilainan era taytyy maksaa perjantaihin mennessa.”.

Asuntojen hintakupla puhkeaa pian - Sisuradio, Sveriges Radio. Oletko voittaja vai haviaja, jos asuntojen hintakupla puhkeaa Talsa.


Miten maaritellaan asuntojen hintakupla, Kauppalehti. fi.


8. Marraskuu 2013 Ensiasunnon ostajat voivat hyotya, jos asuntojen hinnat lahtevat roimaan Jos Suomessa oln hintakupla ja se puhkeaisi miten se vaikuttaisi. 11 Lokakuu 2013 Mikali asuntojen hintakupla puhkeaa ja asuntojen hinnat putoavat vaikkapa noin 35%, mika lienee se vaikutus, jonka palkkoja pitaisi leikata. 17 Toukokuu 2012 "Asuntojen hintakupla on tilanne jossa asuntojen hinta eroaa mutta miten maaritat hintakuplan perustekijoilla ja mita ne kyseiset perustekijat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.