perjantai 22. elokuuta 2014

Keharata valmistuu

Keharata valmistuu kesalla 2015 - Liikennevirasto. Keharata – Wikipedia. Keharata kayttoon vuoden paasta – talta nayttaa melkein valmis.


Keharata, Aviapolis. Kiviston ja Vehkalan asemat valmistuvat syksylla, Kivisto, Vantaa.


5 Sep 2013 Keharata valmistuu kesalla 2015. Vuonna 2009 alkanut Keharadan rakentaminen on ylittanyt puolivalin. Suurimmat urakat ovat kaynnistyneet. Tulevaisuudessa Vantaata halkoo uusi Keharata, joka mahdollistaa entista nopeamman liikkumisen Keharadan arvioidaan valmistuvan vuonna 2015. Lapinkylassa Keharadan ylittava Riipilantien silta on kuitenkin jo otettu liikenteen kayttoon, ja alueella kaynnissa oleva maanrakennusurakkakin valmistuu.


Ajankohtaista, Kiviston kaupunkikeskus – liiketilaa


Ensimmainen Keharadan kahdesta uudesta tunneliasemasta valmistui toukokuussa 2014. 40 metrin syvyydessa sijaitseva Aviapolis on samalla Suomen. 12 Kesakuu 2014 Keharadan rakennustyot ovat loppusuoralla. Leinelan asema on jo valmistunut ja Aviapoliksen tunneliasemalla tehdaan viimeistelytoita kuten.


Keharata valmistuu osin Kivistossa ja Lapinkylassa, Vantaan


Kun keharata valmistuu, Kivisto on viela autiona, Vantaan Sanomat. Keharata - Vantaa, Finland - Julkishallinnollinen organisaatio. On Facebookissa. Rekisteroidy Facebookin nyt ja saat yhteyden kayttajaan Keharata. Keharadan Kiviston asema valmistui - enaa yksi asema kesken.

Keharataa pitkin matka Kouvolasta Helsinki-Vantaalle kestaa tunnin. Viivastyyko keharata Glykoli yha iso haitta Helsinki-Vantaan.


Keharata valmistuu

Helsinki-Vantaan keharata valmistuu vasta vuonna 2015 - Kotimaa.


10. Syyskuu 2014 Kaharadan pitaisi valmistua ensi heinakuussa. Helsinki-Vantaalle rakennettavan juna-aseman tyot kuitenkin takkuavat glykolihaittojen vuoksi. 4 Tammikuu 2012 Nyt nayttaa kuitenkin silta, etta vain jokunen talo on valmiina, kun keharata valmistuu. Marja-Vantaa-toimikuntaa johtavan Tapani Makisen (kok). 6 Syyskuu 2012 Helsinki-Vantaan lentokentan keharadan valmistuminen myohastyy puolella vuodella, kertoo Liikennevirasto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.