torstai 21. elokuuta 2014

Liian kuiva sisailma

Fysikaaliset tekijat, - Sisailmayhdistys. Oireiletko kuivasta sisailmasta: kosteuta sisailmaa kotikonstein. Sisailman kosteus - joensuu. fi.


Nain kotisi huoneilma kuivuu pakkasella - Kotimaa - Savon Sanomat. Vaivaako tunkkainen sisailma - Allergia - ja astmaliitto.


Sisailman kosteuden tavoitearvot maaraytyvat sen perusteella, etta liian kuivassa ilmassa ihmiset kokevat hengitysteiden limakalvojen, silmien sidekalvojen ja Ionit - Kosteus - Ilman liike ja veto - Lampotila. 10 Tammikuu 2014 Kuivan huoneilman tunnistaa siita, etta hiukset ritisevat kammatessa, Talloin ilma ei ole liian kuivaa, eika toisaalta viela niin kosteaa, etta. 30 Tammikuu 2012 Tunkkainen tai liian kuiva sisailma tuntuu hengitysteissa. Erityisesti astmaa ja allergiaa sairastavat voivat saada siita oireita. Sisailma on.


Huoneen optimaalinen kosteus, Rytmi Rakennus Oy


19. Tammikuu 2011 Kuiva sisailma voi laittaa silmat ja nenan koville. Pakkasilma tuntuu Jos sisailma alkaa tuntua liian kuivalta, avuksi voi ottaa ilmankostuttimen. Sisailman kosteus vaihtelee vuodenajan ja saan mukaan. Liian kuiva sisailma saattaa aiheuttaa joillekin hengitysteiden, limakalvojen ja ihon arsytysoireita.


Sisailmaopas - Allergia - ja astmaliitto


Asuntojen kosteusprosentti. MuroBBS. On se kumma kun kotona ollessa joka aamu tulee verta nenasta!. Teilla voi olla liian kuiva huoneilma, joka saa limakalvot artymaan. onko teilla sahkolamitys kuiva sisailma osta sellainen sisailman.

Sisailmaopas. Sisailman laatu - Rakentaja. fi.


Liian kuiva sisailma

Terveysilma: Huonon ilmanvaihdon seurauksia.


Jos huoneilma on lammityskaudella liian lamminta, se voi lisata Kuiva ilma taas hidastaa hengitysteiden varekarvojen liiketta ja heikentaa liman poistumista. 15 Marraskuu 2006 En tiia kosteusprosenteista, mutta aika kuivaa taallakin. Liian kuiva ilma aiheuttaa kaikenlaista epamukavuutta ja tietysti, pidemman paalle. Niinpa yha useammin sairastummekin huonosta sisailmasta aiheutuviin tauteihin. Oireet eivat Talvella sisatiloissa karsitaankin usein liian kuivasta ilmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.