perjantai 22. elokuuta 2014

Myydaan tontteja

Myytavat tontit - Nettiasunto. Suomen parhaat rantatontit ja metsatilat - UPM. Tontit, Metsatilat. fi.


Vapaat tontit - Rakentaja. fi. Rantatontit, Tornator. fi.


Peurapolku 2, Rastasmaki, Nousiainen OKT-Tontti (Myydaan). 1240 m. 15 000 € AA Realisointi Nousiainen 045-671 1119. Nayta kartta. Liikkeen. Katso tiedot. Kuntien tonttitarjontapalvelussa tonttia etsivat voivat tutustua eri kuntiin ja niiden vapaana oleviin tontteihin. Myytavana olevia tontteja klikkaamalla paaset. Rantatontit myytavana. Meilla on tarjolla rantatontteja ympari Suomea, pienien ja suurien vesistojen aarella. Myymme rantatontit suoraan asiakkaille, ilman.


Myytavat tontit - Myydaan tontteja - Verkkotori


2 Tonttia, 6800-8650 m2 1 tontti, 4800 m2 kertoo muutamia kertoja vuodessa julkaistavista suurista metsatilakohteista, jotka myydaan tarjousmenettelylla. Myos tontin muoto ja maapohja vaikuttavat tontin arvoon. Tontin osto on tarkea ja iso paatos. Tontit myydaan ryhmana tai yksitellen maaraaloina tai lohkottuina.


Tuusniemi - Tontit ja kiinteistot


Vapaat tontit - myynnissa tai vuokrattavaksi - Kimitoon – Kemionsaari. Myydaan Tontteja –Tomter till salu! - Malmgard. Myydaan Tontteja –Tomter till salu! Esite Vekabyn kylan kupeessa myydaan kuusi ihastuttavalla paikalla sijaitsevaa omakotitalotonttia. Tutustu esitteeseen.

Vapaat tontit - Naantali. Yksityisten ja yhteisojen tontteja/kiinteistoja myydaan/vuokrataan.


Myydaan tontteja

Tontti - ja taloporssi, Liesjarvi.


Kiinteistoja ja tontteja myydaan/vuokrataan. Myyja ja ostaja neuvottelevat itse mahdollisen kaupan. ENONTEKION KUNTA ei toimi kiinteistovalittajana, eika. Kemionsaaren kunnassa on vapaita tontteja koko kunnan alueella asemakaava - alueilla. Jokaiselle tontille on kunnallistekniikka rakennettu. Mahdollisuudet. Nyt tarjolla upeita OKT-tontteja, OK-taloja ja vuokrataloja hyvilla paikoilla, Myydaan tontteja. 1. tonttialue Tarkemmin naista tonteista Laatumaan sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.