lauantai 2. elokuuta 2014

Pirtti

Pirtti – Wikisanakirja. Pirtti in Kangasala - KANGASALAN NUORISOSEURA. Oulunsuun Nuorisoseura ry: Nuorisoseuraa vuodesta 1895.


P I R T T I. Kiisan-Pirtti.


Pirtti

TERVETULOA PIRTIN SIVUILLE. SORAMAEN PIRTTI on perinteikas (2009 40v.) ja viihtyisa paikkakunnan "olohuone", joka tarjoaa maittavan ruuan ja juomien Lounas - Tapahtumat - Yhteystiedot - Pikkulampimat. Hamalaiseen pitopoytaan erikoistunut ravintola, juhla - ja pitopalvelu. Pirtin historiaa seka kuvia tiloista ja ymparistosta.


KANGASALAN NUORISOSEURA


Kangasalan Nuorisoseura Ry ja sen seurantalo Pirtti. Pirtin koulu on rakennettu vuonna 1998 n. 420 oppilasta varten. Oppilasmaaran kasvun myota lisatilaa on saatu kahdesta viipalerakennuksesta. Paarakennus.


Tervetuloa Pyhamaan Pirtin kotisivuille!


Domnan pirtti. Suoja-Pirtti Ry. Paihdehuollon kuntouttavia asumispalveluja vuodesta 1961. Suoja-Pirtti ry tuottaa ja kehittaa kuntouttavia asumispalveluja paihdeongelmaisille henkiloille.

Marttilan Pirtti. Vihti - Vihdin Pirtti.


Ravintola Pirtti, tunturihotelli. fi.


Vihdin Pirtti on Vihdin kunnan omistama juhla - ja kokoustila rauhallisessa eramaaymparistossa kirkasvetisen Moksijarven rannalla. Pirtti sijaitsee 14 km. Majoittujan, Tilaisuuksien ja Elamysten Domnan pirtti. Alunperin Tsarmijarvelta Tunturihotellin nykyisen paarakennuksen kohdalle siirretty savottakamppa, joka oli nimeltaan Sininen Pirtti, purettiin vuonna 1980.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.