perjantai 1. elokuuta 2014

Talo virosta

Myytavat asunnot, Maidla kyla Saue piirikunta Viro, Oikotie. Viro loma-asunnot, lomamokit ja huoneistot, EstRent. Mokki Virosta, Meidan Mokki.


Tahan hintaan saat mokin Virosta - Taloussanomat. Talopaketti Virosta - TALOTEHDAS. EU.


Tallinnasta 27 km Harjun maakuntaan Maidla kyla, Viro Tallinnasta 27 km Nelja rakennusta Ok-talo 141 m2, sauna 15,6 m2, autotalli 119 m2, varasto 61 m2. 18 Toukokuu 2011 Viron asuntomarkkinat eivat ole vielakaan toipuneet maata. Taallahan mokki jo maksaa saman kuin isokin omakotitalo ja laatuhan se. Talopaketti Virosta, hyva hinta, paras laatu. Elementtitalo – Meidan siirrettavat omakotitalot on poikkeuksetta rakennettu tilaelementeista. Talon rakentaminen.


Myydaan talo Virosta - Uudenmaan Radio-Tele Oy


Loma-asunnot Virossa. Vuokraa edullinen lomamokki, omakotitalo, huvila tai huoneisto Virosta. EstRent on Virossa toimiva loma-asuntojen valittaja. 5 Heinakuu 2012 Kenelta kannattaa ostaa Valittajan ammattitaitoa on hyva hyodyntaa, varsinkin jos on ensikertalainen. Vahintaan tulkki on tarpeen.


Asunto virossa, muut kiinteistot - Ilmoitusopas. fi


Vuokra-asunto Virosta - Yleista Virosta - Suomi24 Keskustelut. Asunnonvuokraus Virossa - Visitestonia. com. Nauti edullisesta tai luksustasoisesta asuntomajoituksesta Virossa! Asunnonvuokraus tarjoaa jokaiselle jotain eri puolilla Viroa.

Ober-Haus - kiinteistonvalitys Baltiassa, Huoneistokeskus. Moduulitalot Viron puutaloliitto.


Myydaan loma-asunto ulkomailla - Nettiasunto.


Moduulitalot. Moduulitalot (eli tilaelementtitalot) rakennetaan moduuleista. Moduuli on rakennuksen tilaelementti, jonka lattia, seinat ja sisakatto ovat asennettu. Mita hintaluokkaa Viron vuokra-asunnot ovat talla hetkella kalustetun kaksion saunalla ja merinakoalaparvekkeella suomalaisten talossa Tallinnassa. Nyt myynnissa 17 loma-asunto ulkomailla ilmoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.