perjantai 22. elokuuta 2014

Valmismokki

Mokkipaketti Hongalta. Katso mokit ja muut palvelut, Honkarakenne. Yksinkertainen valmismokki - Kesamokki - Suomi24 Keskustelut. A-mokit, Alfamodul.


Kuvat aiheesta valmismokki. Lehmuskorven Mokit hinnasto.


Mokkipaketti on hyva tapa lahtea liikkeelle mokinrakennusprojektissa. Kun haluat kestavan ja laadukkaan mokin, kumppanisi on Honkarakenne. VALMISMOKKI (jalasmokki). Pienet rakennukset (n. 20 m2 ja sita pienemmat) saunamokit, aitat, varastot, grillikatokset yms. rakennetaan tehtaallamme kuivissa.


Kontio Hirsitalot ja Hirsihuvilat


Saunamokki on erikseen jo olemassa. Etsisin valmismokkia, jossa voisi vain oleskella ja nukkua, kooltaan parikyt neliota. Ei sahkoa, ei sisavessoja, ei suihkuja. Valmis mokki melkein minne vain. ANNI - mokki kerrosala 54m2, huoneistoala 45m2. Mokkiunelman toteuttaminen on entista vaivattomampaa. Olemme.


Uusi, valmis mokki, Loma-asunnot, - Tori. fi


Koya. fi - Koya, Maja, Design, Valmismokki, Naoto Niidome. Keksija ja pohtija - Teijo-Talot Oy. Autotalli onnistui, ja Ojanen aloitti tuotannon puuliiterissa, jossa rakennettiin Ojasen rakennusliikkeen miesten avulla mummolle valmismokki. Tuoreen.

Kotihiiri: Valmis mokki ja jotain uutta. Salvos Finland Oy.


Teuvan Mokki - ja Sorvituote – Saunat. net.


ValmisMokitValmisMokki istuu suomalaiseen maisemaan · Saunamokki · Mummonmokki · Haka · Kara · Pienet Veistot · Veistot · Suuret Veistot · Vaarna · Vuolu. Koya valmistaa suomalais-japanilaisen Naoto Niidomen suunnittelemia design - valmismokkeja. Meilt pihapiiriin erilaiset pienrakennukset ja sorvialan tuotteet. Tyytyv isi asiakkaita jo vuodesta 1986!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.