tiistai 10. maaliskuuta 2015

Lunastuslauseke

Lunastuslauseke - Lakitietopankki. Taloyhtion lunastuslauseke haltuun, Lexia. Taloyhtion lunastuslauseke on riski ostajalle - Koti ja asuminen.


Lunastuslauseke - Saga Furs. Lunastuslauseke - Atriagroup. com.


Yhtiojarjestykseen otettavalla lunastuslausekkeella osakkeenomistajat voivat kontrolloida yhtion osakkeiden luovutuksia ja osakkeenomistajiksi pyrkivia. Turkistuottajat Oyj:n lunastuslauseke yhtiojarjestyksen 5§:n mukaan: 5 § A - ja B - osakkeiden siirtyessa muun saannon kuin perinnon, testamentin tai. 6 § Lunastuslauseke Jos KII-sarjan osake siirtyy yhtion ulko-puoliselle uudelle omistajalle tai jos KII-sarjan osake siirtyy sellaiselle yhtion osakkeenomistajalle.


Lunastusmenettely taloyhtiossa, Lexia


Taloyhtion lunastuslauseke haltuun. 13.9.2013. Verkko on taynna tarinoita siita miten taloyhtion lunastuslausekkeet ovat vieneet jo ostetun unelmakodin ostajan. 29 Lokakuu 2006 Maininta lunastuslausekkeesta loytyy paitsi yhtiojarjestyksesta myos isannoitsijantodistuksesta. Lauseke tarkoittaa yhtion tai sen.


Lunastuslauseke – Virtuaaliasiamies Keijo


Asunnon lunastuslauseke ja royhkeyden huippu, sivu 2, MuroBBS. OM Kysy asunto-osakeyhtiolaista • katso viestiketjua - 2:05. Onko taloyhtion osakkailla lunastuoikeus kaupassa, kun omalta vanhemmalta peritty asunto-osake myydaan rintaperilliselle Asunto-osakeyhtion.

Olvi - Osakkeen muuntaminen ja lunastuslauseke. Uskallanko tehda ostotarjouksen lunastuslausekkeesta huolimatta.


Liite 2.


6. Heinakuu 2009 Harkitsen ostotarjouksen tekemista asunto-osakkeesta, mutta huomasin, etta asunto-osakeyhtion yhtiojarjestyksessa on lunastuslauseke. 1 Elokuu 2009 Lunastuslauseke kylla loytyy jostain aivan muualta kuin kauppakirjoista. Koskeeko kauppakirja sellaisenaan myos lunastajaa, vai tapahtuuko. Lunastuslauseke on ensisijainen suostumuslausekkeeseen nahden. Osakkeenomistajalla ja yhtiolla on oikeus lunastaa uudelle osakkeen omistajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.