tiistai 10. maaliskuuta 2015

Tasasivuinen kolmio

Tasakylkinen kolmio – Wikipedia. Tasakylkinen, tasasivuinen, suorakulmainen kolmio - MatTA. Tasasivuinen kolmio – Wikisanakirja.


Tasasivuisen kolmion sivun pituus - Suomi24 Keskustelut. 16 Saannollinen kuusikulmio ja tasasivuinen kolmio (geometrisesti.


Tasasivuinen kolmio

Tasakylkinen kolmio on sellainen kolmio, jossa kaksi sivua ovat keskenaan yhta Jos kanta on samanpituinen kuin kylki, on kyseessa tasasivuinen kolmio. B) Tasakylkinen kolmio. Tasakylkisen kolmion piiri p = a + s + s = a + 2s ja pinta - ala. c) Tasasivuinen kolmio. Tasasivuisessa kolmiossa kaikki kulmat ovat yhta.


Matikkaverkko: Kolmion pinta-alan laskeminen


3. Lokakuu 2013 Periaatteessa kolmion pinta-alan laskemisen periaate on helppo ja se Tasasivuisen kolmion pinta-alan ratkaisuun loytyy oma kaavansa. Kolmioit voidaan luokitella monella tavalla, esim. teravakulmaiset, suorakulmaiset ja tylppakulmaiset kolmiot. Tasasivuinen kolmio on kolmio, jonka kaikki sivut.


Tasasivuinen kolmio - Sivistyssanakirja, synonyymit - Suomi Sanakirja


Tasasivuinen kolmio englanniksi, Suomi-englanti sanakirja. Tasasivuinen kolmio - kaannos englanniksi - bab. la Suomi-Englanti. Kaannos sanalle 'tasasivuinen kolmio' ilmaisessa englanti-sanakirjassa. Lisaa englanninkielisia kaannoksia sanoille kolmio, kolmio-, Kolmio, tasasivuinen.

Tasasivuinen kolmio-Ranska, kaannos, Suomi-Ranska Sanakirja. Tasasivuinen kolmio suomesta japaniksi - Sanakirja. org (suomi-japani).


Keskustelu - Sinikivi. com: Aihe: Kaunis, tasasivuinen kolmio.


Suomi. Kaannos. 1. (seisankakukei). Maaritelmat. Substantiivit. ( matematiikka) kolmio, jonka kaikki sivut ja kulmat ovat keskenaan yhtasuuria. Luokat. Kaannos haulle tasasivuinen kolmio suomesta englanniksi. Suomienglantisanakirja. fi on suomen ja englannin kaantamiseen keskittyva ilmainen sanakirja. Kuva on kallion tai ison kiven seinasta (en muista kummasta)ja siihen on syntynyt erittain kaunis, ehka jotain tuttuakin muistuttava tasasivuinen kolmio.)En.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.